Karin Vokić

Manualni terapevt
Izkušnje:

10 let

Naziv:

Manualna terapevtka

Zanimanje za delovanje človeškega telesa sega še v čas moje športne kariere. Z alpskim smučanjem sem se profesionalno ukvarjala 12 let, nato pa le to zaključila s poškodbo kolena – rupturo sprednje križne vezi. Po uspešni operaciji in rehabilitaciji (fizioterapiji in manualni terapiji) sem v športu ostala kot učiteljica smučanja in rekreativka. Želja po širini in globini znanja manualnih oblik pomoči me je leta 2013 vodila na tečaj masaže.

 

Poklicno pot kot maserka/terapevtka sem začela leta 2013 po uspešno zaključenem tečaju klasične masaže (Higeja) in pridobljeni Nacionalni poklicni kvalifikaciji za poklic maserja. Izkušnje sem pridobivala v wellness centrih in hotelih na Bledu (wellness center Živa, Grand hotel Toplice, Vila Bled, Garden village Bled, Hotel Triglav) in v Ljubljani (kozmetika in savna Fanči).

 

Leta 2015 sem vpisala študij manualne terapije na Akademiji za manualno terapijo, ki sem ga zaključila in diplomirala julija 2018. Istega leta 2015 sem se odločila za samostojno pot in do 2017 vodila svoj masažni salon (Restart me) z izključno terapevtskimi masažami. Od marca 2018 pa svoje terapevtsko delo opravljam v ordinaciji Hiše osteopatije v Ljubljani.